Nieuws updates

Verdien jouw vakantie in de schoonmaak!

Na een jaar ploegen, zwoegen, blokken en naar docenten luisteren is het tijd om te ontspannen. Bij ons verdien jij je eigen vakantie! Kom werken bij Fonville en profiteer van een goed salaris, een leuke werkomgeving, fijne collega’s, flexibele werktijden. En wil je samen met je vrienden werken? Dat kan!

Lees meer
corner image

Open banendag op het Land van Bartje

Schoonmaken, horeca, facilitaire dienst, animatie of toch liever werken bij de receptie? Vind jouw droombaan tijdens de open banendag op Het Land van Bartje!

Lees meer
corner image

Nieuw jaar, nieuwe baan

Het jaar 2022 is officieel begonnen. Namens het hele team van Fonville wensen wij jou een gelukkig nieuw jaar en… een gelukkig nieuwe baan! Grijp die kans, dit wordt jouw jaar! Kom werken bij Fonville. Er is altijd een werkplek bij jou in de buurt.

Lees meer
corner image

Coronavrije werkplek

Als werkgever wilt u dat uw werknemers veilig kunnen werken. Een coronavrije werkplek draagt bij aan het bestrijden van het coronavirus en niet iedereen kan thuis werken, dus een gezonde en veilige werkomgeving is van levensbelang.

Lees meer
corner image

Fonville inspiratiedag

Om uit te kunnen blinken, blijven we natuurlijk zelf ook constant doorleren en ontwikkelen. In oktober hebben alle Fonville-objectleiders weer nieuwe inspiratie en kennis opgedaan tijdens een inspiratiedag op locatie.

Lees meer
corner image

Trotse sponsor Drentse onderneming van het Jaar

Fonville is trotse sponsor van De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar. Deze stichting biedt Drentse ondernemingen een podium en zorgt ervoor dat ondernemers in de regio hun kennis kunnen delen.

Lees meer
corner image