Nieuws updates

Nieuw jaar, nieuwe baan

Het jaar 2022 is officieel begonnen. Namens het hele team van Fonville wensen wij jou een gelukkig nieuw jaar en… een gelukkig nieuwe baan! Grijp die kans, dit wordt jouw jaar! Kom werken bij Fonville. Er is altijd een werkplek bij jou in de buurt.

Lees meer
corner image

Coronavrije werkplek

Als werkgever wilt u dat uw werknemers veilig kunnen werken. Een coronavrije werkplek draagt bij aan het bestrijden van het coronavirus en niet iedereen kan thuis werken, dus een gezonde en veilige werkomgeving is van levensbelang.

Lees meer
corner image

Fonville inspiratiedag

Om uit te kunnen blinken, blijven we natuurlijk zelf ook constant doorleren en ontwikkelen. In oktober hebben alle Fonville-objectleiders weer nieuwe inspiratie en kennis opgedaan tijdens een inspiratiedag op locatie.

Lees meer
corner image

Trotse sponsor Drentse onderneming van het Jaar

Fonville is trotse sponsor van De Stichting Drentse Onderneming van het Jaar. Deze stichting biedt Drentse ondernemingen een podium en zorgt ervoor dat ondernemers in de regio hun kennis kunnen delen.

Lees meer
corner image

Praktijkdag Vakantiepark PUUR Exloo

Op 12 oktober zal een praktijkdag plaatsvinden op vakantiepark Landal PUUR Exloo. Het programma van deze dag is gevuld allerlei trends en innovaties binnen de sector van de vakantieparken.

Lees meer
corner image

Samenwerking met de Hersenstichting

Gezondheid is prioriteit nummer één! Fonville werkt daarom samen met de Hersenstichting. Helaas heeft 1 op de 4 mensen een hersenaandoening en het is op weg om de grootste ziekte in Nederland te worden.

Lees meer
corner image