Algemene schoonmaak

Bij Fonville begrijpen we hoe belangrijk een schone en hygiƫnische omgeving is voor een gezonde werk- of leefomgeving. Daarom bieden wij professionele algemene schoonmaakdiensten voor verschillende sectoren en klanten, waaronder kinderopvanglocaties, scholengemeenschappen, banken, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen, sportaccommodaties en kantoorgebouwen.

Schoonmakers met vakmanschap

Onze vakkundige schoonmakers hebben oog voor detail en gaan tot het uiterste om jouw pand of locatie er weer blinkend uit te laten zien. Wij werken met de nieuwste en meest efficiƫnte schoonmaaktechnieken en gebruiken alleen de beste middelen en materialen om het werk snel, grondig en duurzaam uit te voeren. Zo zorgen wij voor een schone en frisse omgeving waarin medewerkers, klanten of bewoners zich prettig en veilig voelen.

Duurzaamheid

Daarnaast vinden wij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijk, en streven wij ernaar om onze impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken. Wij werken volgens de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid en gebruiken alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -apparatuur.

Vertrouwen en Verantwoordelijkheid

Onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een fijne, schone werk- en leefomgeving dankzij onze professionele algemene schoonmaakdiensten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het schoonhouden van jouw pand of locatie serieus en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij bieden hoogwaardige algemene schoonmaakdiensten voor verschillende sectoren en klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw schoonmaakbehoeften kunnen vervullen en jouw werk- of leefomgeving weer laten blinken.