Specialistische reiniging

Bij Fonville begrijpen we dat elke ruimte en situatie uniek is en specifieke reinigingsbehoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan specialistische reinigingsdiensten aan, waaronder vloeronderhoud, (telescopische) glasbewassing, gevelreiniging en opleveringsschoonmaak van nieuwbouwprojecten. Onze medewerkers hebben ervaring en specialisme en zijn getraind om de nieuwste en meest efficiƫnte technieken en methoden toe te passen.

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Wij werken daarom met duurzame materialen en middelen van topkwaliteit om onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze specialistische reinigingsdiensten worden uitgevoerd met respect voor mens en milieu.

Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat elke situatie specifiek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan. Samen met onze klanten kijken we naar de specifieke reinigingsbehoeften en zorgen wij voor een oplossing op maat. Onze specialisten gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat elke ruimte er weer stralend uitziet en dat de klant tevreden is met het resultaat.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Fonville staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid en nemen onze verantwoordelijkheid voor het schoonhouden van de ruimte serieus. Onze specialistische reinigingsdiensten zijn dan ook altijd professioneel, snel en efficiƫnt uitgevoerd.

Wil je meer weten over onze specialistische reinigingsdiensten of wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.