Schoonmaak voor vakantieparken en verblijfsrecreatie

Welkom bij Fonville, in de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in recreatieschoonmaak. Wij verzorgen de schoonmaak op vakantieparken, zodat jouw gasten kunnen genieten van een schone en frisse omgeving tijdens hun verblijf.
Onze diensten

Of het nu gaat om recreatiebungalows, sanitaire voorzieningen, zwembaden of andere gemeenschappelijke ruimtes, wij zorgen voor een hygiënische en prettige omgeving waarin jouw gasten kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie. Onze medewerkers hebben oog voor detail en werken met de nieuwste en meest efficiënte schoonmaaktechnieken. Zo zorgen wij voor een optimaal resultaat en kunnen wij onze klanten altijd de beste service bieden.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Daarnaast vinden wij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijk, en gebruiken wij alleen schoonmaakmiddelen en apparatuur die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid.

Maatwerkoplossingen

Wij begrijpen dat elk vakantiepark uniek is en specifieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen en werken wij nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun behoeften en verwachtingen worden overtroffen. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of periodieke onderhoudswerkzaamheden, wij hebben de expertise en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Logistieke Ondersteuning

Onze diensten omvatten niet alleen schoonmaak, maar ook logistieke ondersteuning. Wij kunnen het inbrengen van bedlinnen, het aanvullen van inventaris en andere logistieke taken voor jouw vakantiepark verzorgen. Zo wordt het verblijf van jouw gasten nog comfortabeler en zorgelozer.

Neem contact met ons op

Wij bieden hoogwaardige recreatieschoonmaakdiensten en logistieke ondersteuning voor vakantieparken en verblijfsrecreatie. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en helpen jou graag om jouw vakantiepark of verblijfsaccommodatie schoon, fris en aantrekkelijk te houden voor jouw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw recreatieschoonmaakbehoeften kunnen vervullen.