Fonville staat voor kwaliteit, vertrouwen en betrokkenheid.

We zijn efficiënter bij inrichten van onze processen en alerter op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen.

ISO 9001

Fonville is voorzien van de ISO 9001-certificering. Omdat we onze dienstverlening willen blijven optimaliseren, hebben we gekozen om ons als bedrijf te certificeren. ISO 9001-certificering helpt ons bij het verbeteren van de prestaties van onze organisatie. We zijn efficiënter bij inrichten van onze processen en alerter op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen. De certificering is voor onze opdrachtgevers een aantoonbaar bewijs van onze kwaliteit, voor ons is het daarnaast een stevig fundament van onze bedrijfsvoering.

VCA certificering

Fonville beschikt ook over een VCA certificering. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Keurmerk Schoon

Sinds 1 januari 2013 zijn we in het bezit van het Keurmerk Schoon. Het Keurmerk Schoon bestaat uit de NEN 4400-1 (SNA-norm), de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en Schoonmaak specifieke eisen, zoals de communicatie tussen schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en de opdrachtgever, het meten van kwaliteit van schoonmaakwerk, het beschikken over de juiste verzekeringen en het juist toepassen van de cao.

     

Bekijk de Verklaring Verantwoord Marktgedrag

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft Fonville een MVO Zelfverklaring opgesteld conform de ISO  26000. Hiermee laten we zien hoe wij MVO met behulp van ISO 26000 hebben doorgevoerd in onze organisatie. Zo werken we met duurzame schoonmaakmiddelen en -methodieken. De inzet van gestabiliseerd onzonwater is daar een voorbeeld van.

Bekijk onze Referentiematrix, de prioriteitenmatrix en onze MVO verklaring.