Cleanroom schoonmaak

Een cleanroom is een zeer zuivere werkomgeving waar strenge eisen worden gesteld aan de luchtkwaliteit en het aantal (stof)deeltjes dat aanwezig mag zijn. Cleanrooms worden onder andere gebruikt in de productie van geneesmiddelen, elektronica en voedingsmiddelen. Fonville begrijpt het belang van een optimale hygiëne en biedt daarom professionele cleanroom schoonmaakdiensten aan.

Een specialistische taak

Onze specialisten zijn specifiek getraind om te werken in cleanrooms en kennen alle voorschriften en protocollen op het gebied van reiniging. Ze hebben oog voor detail en maken de cleanroom brandschoon. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun cleanroom voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Gebruik van de juiste middelen

Voor cleanroom schoonmaak maken wij gebruik van speciale materialen, methoden en middelen die voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan de cleanroom. Onze schoonmaakmiddelen zijn getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste service bieden.

Maatwerkoplossingen

Wij begrijpen dat elke cleanroom uniek is en specifieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen en werken wij nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun behoeften en verwachtingen worden overtroffen. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak of periodieke onderhoudswerkzaamheden, wij hebben de expertise en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, en helpen onze klanten graag om hun cleanroom hygiënisch en veilig te houden. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw cleanroom schoonmaakbehoeften kunnen vervullen.