Coronavrije werkplek!

Als werkgever wilt u dat uw werknemers veilig kunnen werken. Een coronavrije werkplek draagt bij aan het bestrijden van het coronavirus en niet iedereen kan thuis werken, dus een gezonde en veilige werkomgeving is van levensbelang.

Wilt u weten hoe u de werkplek zo veilig mogelijk kan maken? Daar kunnen wij u zeker bij helpen! Samen maken aan de hand van onze checklist een op maat gemaakt corona-schoonmaakplan. Hierbij denken we aan alles. Van de hoofdlijnen tot de kleine details:

  • (Hand)desinfectiezuilen
  • Volledige reiniging en desinfectie van de werkplek
  • Alle kritische contactpunten zoals: deurklinken, telefoons, sanitair, werkbladen, toetsenborden, muizen etc.

Bestrijden van het coronavirus

Het desinfecteren van de werkplek, hoe gaat dat dan precies? Wij kunnen uw werkomgeving volledig hygiënisch reinigen met gestabiliseerd ozonwater. Gestabiliseerd ozonwater is bewezen effectief tegen de bestrijding van het coronavirus. Uit een tekst is gebleken dat het gestabiliseerde ozonwater één minuut >99,99% (>4-log) van het virus verwijderde van schoongemaakte oppervlakten.

Daarnaast is gestabiliseerd ozonwater ook voor 99,99% effectief tegen andere virussen. Een bijkomend voordeel is dat wij dankzij deze manier van schoonmaken tot wel 80% minder water gebruiken én geen chemische producten meer nodig hebben voor de dagelijkse schoonmaak. Deze methodiek sluit dus volledig aan bij een MVO-schoonmaakbeleid: duurzaam én veilig.

Wij hebben deze beproefde methode inmiddels succesvol geïntroduceerd in het hotelsegment, bij onderwijsinstellingen, bij kantoorlocaties en bij recreatiewoningen.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Wilt u graag meer informatie? Neem contact op en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Samen veilig uitblinken.

Terug naar het nieuwsoverzicht