Gezondheidszorg Schoonmaak

Bij Fonville begrijpen we hoe belangrijk een schone en hygiënische omgeving is voor de gezondheid en het welzijn van patiënten, bezoekers en medewerkers in de gezondheidszorg. Daarom bieden wij professionele schoonmaakdiensten aan voor diverse zorginstellingen, verpleeghuizen, fysiotherapiepraktijken, huisartsenposten en behandelparktijken.

Specifieke aanpak

Elke situatie vergt een specifieke aanpak. Samen met onze deskundige medewerkers maken wij een op maat gemaakt schoonmaakplan waarbij wij rekening houden met strikte richtlijnen en protocollen die gelden binnen de gezondheidszorg. Zo zorgen wij ervoor dat de schoonmaak volledig aansluit op de specifieke behoeften van de klant.

Vakbekwame medewerkers

Werken in de gezondheidszorg vergt discretie en vakbekwaamheid. Dat zijn nou net de kwaliteiten waarop wij onze medewerkers selecteren en ontwikkelen. Onze medewerkers hebben specifieke trainingen en opleidingen gevolgd en beschikken over de benodigde kennis om veilig en hygiënisch te kunnen werken in de zorg. Zij hebben oog voor detail en gaan tot het uiterste om de zorginstelling weer stralend schoon te maken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook binnen de gezondheidszorg een belangrijk thema en dat is bij Fonville niet anders. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom maken wij gebruik van duurzame materialen en middelen van topkwaliteit om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo dragen wij bij aan een gezondere wereld.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Fonville staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid en nemen onze verantwoordelijkheid voor het schoonhouden van de zorginstellingen en -praktijken serieus. Onze schoonmaakdiensten zijn dan ook altijd professioneel, snel en efficiënt uitgevoerd. Zo kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers zich concentreren op wat echt belangrijk is: hun gezondheid.

We begrijpen dat u wellicht nog vragen heeft of graag meer informatie wilt over onze diensten op het gebied van gezondheidszorg schoonmaak. Ons team van specialisten staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.