Plaagdierbeheersing

Niemand zit te wachten op onhygiënische en gevaarlijke (werk)omstandigheden door plaagdieren. Muizen, ratten, houtworm, boktor, vliegen, wespen, vlooien, mieren en zilvervliesjes in uw pand kunnen op verschillende manieren voor vervelende en zelfs onveilige situaties zorgen. Bijvoorbeeld door knagende ratten in een serverruimte of uitwerpselen van muizen op plaatsen waar u eet- en drinkwaren bereidt of bewaart. Fonville begrijpt het belang van een veilige en gezonde werkomgeving en biedt daarom professionele ongediertebestrijding aan.

Specialisten in ongediertebestrijding

Onze specialisten blinken uit in het bestrijden van ongedierte. Ze zijn getraind en hebben jarenlange ervaring om u van dienst te zijn bij de bestrijding van verschillende soorten plaagdieren. Of het nu gaat om muizen, ratten, houtworm, boktor, vliegen, wespen, vlooien, mieren of zilvervisjes, onze specialisten hebben de juiste kennis en middelen om het ongedierte op een diervriendelijke en verantwoorde manier te bestrijden.

Maatwerkoplossingen

Om u goed te ontzorgen in de bestrijding van ongedierte komt één van onze specialisten graag bij u langs voor een inventarisatie. De specialist komt op locatie de situatie bekijken en maakt een inschatting van de risico’s van de aanwezige plaagdieren. Samen met u maakt hij vervolgens een strategie. Wat is er nodig voor een optimaal resultaat, waarbij de risico’s en overlast voor mens, dier en milieu tot een minimum worden beperkt? Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke situatie.

Duurzaamheid

Fonville hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom maken wij bij de ongediertebestrijding gebruik van duurzame materialen en middelen van topkwaliteit om onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze specialisten werken op een verantwoorde manier om ervoor te zorgen dat uw pand en omgeving zo min mogelijk worden belast.

Branchevereniging en richtlijnen

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NVPB en werken volgens de richtlijnen van IPM-knaagdierbeheersing. Dit houdt in dat we op een geïntegreerde manier te werk gaan, waarbij preventie, monitoring en bestrijding centraal staan. Zo zorgen we ervoor dat de overlast van plaagdieren wordt voorkomen en bestreden op een effectieve en verantwoorde manier.

Als u meer informatie wilt over onze ongediertebestrijdingsdiensten of een afspraak wilt maken voor een inventarisatie op locatie, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het oplossen van uw ongedierteproblemen.