Pagina wordt geladen ...
Dankzij de deskundigheid, betrokkenheid en trots van onze medewerkers, faciliteren en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met duurzame processen.

Waar staan we voor

Bij Fonville weten we dat een goede samenwerking verder gaat dan schoonmaken alleen. Het gaat om het totale plaatje dat je als dienstverlener kunt aanbieden aan je opdrachtgevers; het gevoel dat je als partner creëert. Wij noemen dat de FONfeel!


Flexibel

We zijn flexibel! Met ruim 1600 medewerkers en meerdere vestigingen in het land zijn we altijd dichtbij. We zijn een platte organisatie met doorgedelegeerde bevoegdheden en zijn in staat snel en correct te handelen.

Echt doen

We houden van écht doen! Je mag ons aanspreken op een juiste informatievoorziening op de werkvloer. We houden ons aan gemaakte afspraken. We werken met vaste goed opgeleide medewerkers die weten wat van hen verwacht wordt. We hebben een eigen keurmerk en werken met duurzame producten van topkwaliteit.

Ervaren

Bij Fonville weten we van wanten! We zijn ervaren in alle mogelijke schoonmaakdisciplines. We werken met gekwalificeerde medewerkers die snel en efficiënt inzetbaar zijn.

Loyaal 

Als je het over Fonville hebt, heb je het over loyaliteit! We kennen langdurige relaties met zowel klanten als medewerkers. We maken onderdeel uit van het bedrijfsproces van opdrachtgevers. Onze medewerkers kennen hun rol en positie. Ze zijn betrokken, vriendelijk, discreet en loyaal.

Het is onze ambitie om met behulp van onze regionale marktbenadering een landelijk toonaangevende allround schoonmaakorganisatie te zijn. Dit doen we door op een actieve en onderscheidende manier de locaties van onze opdrachtgevers écht schoon te houden. Dankzij de deskundigheid, betrokkenheid en trots van onze medewerkers, faciliteren en ontzorgen wij onze opdrachtgevers met duurzame processen. Onze focus ligt op groei, rendement en op onze sterke FONfeel kernwaarden; hierdoor blijven we onze dienstverlening steeds verbeteren.